LEGSERVICE

Van alle gemakken voorzien

Laat je vloer leggen door professionals

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer, kan het verleidelijk zijn om de klus zelf uit te voeren. Maar het laten leggen van de vloer door professionals heeft ook vele voordelen en kan het verschil maken tussen een mooie, duurzame vloer en een onafgewerkt project.

Bij Amelink Vloeren in Enschede hebben we meerdere ervaren en getrainde professionals ZZP-ers die gespecialiseerd zijn in het leggen van verschillende soorten vloeren, zoals laminaat en PVC-vloeren. Wanneer je kiest voor het laten leggen van de vloer door professionals, hoef je je geen zorgen te maken over het slepen van zware pakken laminaat of PVC en het afwerken van de ruimte. Onze professionals weten precies hoe ze de vloer op de juiste manier moeten voorbereiden en installeren, zodat deze er perfect uitziet en lang meegaat.

Bovendien zijn we vaak binnen een dag of twee klaar met het leggen van de vloer. Dit betekent dat je snel kunt genieten van je nieuwe vloer zonder dat je wekenlang in een bouwproject zit. Onze professionals zorgen ervoor dat de vloer perfect wordt gelegd en afgewerkt, inclusief het egaliseren van de vloer met egaline voor PVC-vloeren en het leggen van ondervloeren voor laminaat.

Het laten leggen van de vloer door professionals kan ook tijd en geld besparen op de lange termijn. Een vloer die niet op de juiste manier is geïnstalleerd, kan op den duur problemen veroorzaken, zoals kromtrekken en loslatende planken. Dit kan leiden tot extra kosten en werk voor reparatie of vervanging. Met onze professionele installatieservice ben je verzekerd van een vloer die er niet alleen mooi uitziet, maar ook duurzaam en functioneel is.

Professionele ZZP-ers met jarenlange ervaring

Vaak binnen een dag of twee klaar

Geen gesleep met zware pakken laminaat of PVC

Alles netjes afgewerkt tot in de puntjes